Aankomst
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
16 September 2004 | India, New Delhi
Hee allemaal,
Het avontuur is begonnen! Ik ben heelhuids aangekomen in Delhi.. Tis ff wennen, heet en idd een apart geurtje, maar wel leuk denk ik! Morgen ga ik op onderzoek uit, eerst ff lekker slapen!
x Lau
x Lau
15 September 2004 - 20:09
Marco:
Erg blij dat je helemaal heel daar bent. heb je al een internet cafe gevonden dan, jij bent echt rap...
Hoe was de vlucht ?
X Mar -
15 September 2004 - 20:57
Lisenka:
he meissie,
blij om te horen dat je heelhuids aangekomen bent!!! Heb je je benen en schouders bedekt? anders wordt je nl. helemaal aangezien voor hoer.... (leuk he, in je eentje door india zwerven)
veel succes!!!
x, lisenka -
16 September 2004 - 08:06
Ilse:
Hee Lau!
Nu is het dan echt begonnen!! Ben heel benieuwd hoe het is! Veel plezier en succes op je 1e werkdag!!
Liefs Ilse! -
16 September 2004 - 09:29
Orit:
Goed te horen dat je veilig bent aangekomen!! Ga maar even relaxen en aclimatiseren. En succes alvast met het beginnen met je stage volgende week. XXX -
16 September 2004 - 14:56
Nikkie:
Hai lieve Lau!
Ik ga je wel missen hoor! Heeel veel plezier in India en niet vergeten de foto's op je site te zetten heh! ;)
Kusje van Jezusje!
P.s: We hebben je vliegtuig nog op zien stijgen! :) -
16 September 2004 - 16:06
Marit:
Hey Lau,
zie je net op MSN, leuk joh, jij zo ver weg maar toch zo dichtbij (jak hihi)Fijn dat je heelhuids bent aangekomen! Tot later!
xxx
Marit