Eerste dagen San Jose - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Laura - WaarBenJij.nu Eerste dagen San Jose - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Laura - WaarBenJij.nu

Eerste dagen San Jose

Door: Laura

Blijf op de hoogte en volg Laura

20 Maart 2007 | Costa Rica, San José

Heerlijk zonnetje, salsa en teveel Cuba Libre..

Welkom in San Jose!

Goede vlucht, opgehaald van het vliegveld en meteen geintegreerd in het gastgezin van Nikkie. Wat een luxe!

De eerste dagen in Costa Rica bevallen prima. San Jose is echt geen spectaculaire stad, maar heerlijke lunches en salsalessen compenseren het helemaal. De eerste dag de stad verkend en ´s avonds gaan dansen met Nikkies vrienden in Cuartel, wat erg gezellig was. Er speelde een liveband (Marfil) bestaande uit zeer vreemde maar over-enthousiaste types, wat de sfeer van de avond zette. In 1 avond is het gelukt om alle zuid-amerikaanse cocktails te proeven en te wennen aan het expliciete flirtgedrag van Ticos.

Vandaag de reis gepland en vanaf morgen gaat het avontuur beginnen.. Heb er zin!!

Tot snel, x Lau

• 21 Maart 2007 - 07:40

Ilse:

Heee Lau!

Klinkt erg goed allemaal! Doe je erg goed; alle cocktails proberen op 1 avond ;-)

Geniet ervan! Ben benieuwd naar jullie volgende verhalen!

Liefs Ilse.

• 21 Maart 2007 - 08:49

Ulrike:

Pffffffffff Dat lijkt mij ook wel wat!! Veel plezier!

• 21 Maart 2007 - 11:53

Claudia:

Ha Lau

Leuk van je te horen, fijn dat het daar zo geweldig is, maar dat kan natuurlijk ook niet anders!
    Ik had je zondag nog gebeld om een fijne vakantie te wensen, helaas heb ik je niet meer te pakken gekregen. Dus bij deze! Geniet ervan en let goed op elkaar!

dikke x

• 21 Maart 2007 - 12:24

Vincent:

Ejh Zussie.. Zo te horen heb je het daar wel tof!Maak er wat leuks van..

KusJj Vin

• 21 Maart 2007 - 20:53

Maria:

Ha meisje, Leuk lijkt het me daar zeg! Wordt denk ik alleen nog maar leuker.
    Ik wens jullie heel veel plezier samen.Tot gauw weer op msn.
    kusjes en liefs
    Maria

• 22 Maart 2007 - 21:44

Orit:

Hey Laura!
    Prima begin van je reis, zou ik zeggen! Cocktails, dansen op exotische klanken, kan me slechtere dingen bedenken. Geniet ervan!!
    X Orit

• 23 Maart 2007 - 07:57

Stephanie:

zucht... en wij zitten hier maar met kou en motregen... geniet er ook namens ons van!!!! veel plezier, xxx