Weer op pad...
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
04 Maart 2007 | Nederland, Amsterdam
Friends!
Het is bijna zover.. Ik ga weer op pad! Dit keer niet zolang, maar wel weer live te volgen voor de liefhebbers ;)!
Op 18 maart vertrek ik voor een maand naar Costa Rica om samen met Nikkie te reizen, surfen, duiken etc.
Adios Laura
Adios Laura
04 Maart 2007 - 18:01
Nikkie:
Jaahaa! Kei leuk! Heb er heel veel zin in!! Tot heel snel lieve lau!! xxxxxxxxxxxx -
04 Maart 2007 - 18:44
Marco:
Veel plezier daar dames, ik ben net een maandje terug van een maand taiwan... was ook helemaal geweldig...
genietze
Marco -
04 Maart 2007 - 19:40
Maria:
Ha die laura, leuk zeg dat we je nu ook zo kunnen volgen zeg.
Veel plezier daar en geniet ervan.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjes Maria -
05 Maart 2007 - 09:23
Dennis:
Hey Laura,
Superleuk voor je dat je weer de mogelijkheid hebt om er lkkr ff tussenuit te gaan...ik wil ook zo'n baas!! Veel plezier!! (en dat cocktailtje stellen we dan nog maar even uit...)
Groetjes Dennis -
05 Maart 2007 - 09:23
Claudia:
Leuk dat ik je weer kan volgen! Ik benijd jullie enorm, ik wil ook weg!!!
Alvast veel plezier maar ik spreek je voor die tijd nog even.
xxx -
05 Maart 2007 - 09:32
Barry:
Toch wel een lekker leventje dat jij hebt he...geniet ervan! -
06 Maart 2007 - 20:27
08 Maart 2007 - 19:59
Pascal:
long time no see,
en nu al weer op reis.
heel veel plezier daar! kzie je foto's wel weer op het web.
Gr. pascal -
09 Maart 2007 - 11:48
Ruth:
Ha Lautje,
Heel veel plezier !!!!
Hier in Spanje is alles ok ! -
14 Maart 2007 - 20:26
Marit:
Hi Lau, lang geleden...Laatste keer op een andere waarislaura ;) Ik ga in september ook 4,5 week naar Costa Rica, ben benieuwd! Veel plezier, ook voor Nikkie -
15 Maart 2007 - 17:09
Hasti:
heey!! Je gaat op reis! Heeerlijk! Nou, dan stellen we die drankjes dus uit. haha!
Ga je volgen via je blog en lady: enjoy the trip...!!!
greetz, Hasti -
17 Maart 2007 - 20:48
Lisenka:
He meis,
doe je goed hoor!!! Geniet er lekker van en hoor graag je verhalen als je terug bent!!!
groet,
Lisenka -
18 Maart 2007 - 18:40
Stephanie:
je zit nu hoog in de lucht... veel plezier, geniet ervan, ben benieuwd naar je verslag!
xxx -
19 Maart 2007 - 08:49
Astrid:
Hey Lau, heeeeel veel plezier in Costa Rica! Geniet ervan en veilig terugkomen!! X -
20 Maart 2007 - 09:51
Maria En Hans:
haaaaaaaiiiii lieve laura
we waren net te laat om je nog per telefoon een fantastische tijd te wensen,en daarom doen we dit nu ... geniet samen met je zusje van alles wat op jullie pad komt!! muchos besos de hans y maria