Zondag relaxdag - Reisverslag uit Jaipur, India van Laura - WaarBenJij.nu Zondag relaxdag - Reisverslag uit Jaipur, India van Laura - WaarBenJij.nu

Zondag relaxdag

Door: Laura

Blijf op de hoogte en volg Laura

03 Oktober 2004 | India, Jaipur

He lieve mensen,

Vandaag weer een heerlijk dagje gehad hier. Lekker aan het zwembad gelegen en naar een polowedstrijd gekeken met een paar andere trainees! Heerlijk relaxed..

Gister heb ik mijn eerste India-regenbui meegemaakt! Margriet en ik gingen eten in Cocoons (een rooftop restaurant). Na het eten barstte er ineens een ongelofelijke regen/onweersbui los en zaten wij vast op dit dakterras. Ik had het goede idee om een foto(met geluid)te maken van dit fenomeen. Hij was erg leuk geworden, maar toen ik de foto aan margriet wilde laten zien & luisteren, heb ik per ongeluk al mijn foto's gewist! Tja dus de foto's laten wederom op zich wachten... Toen het om half 1 nog regende, besloten we toch maar naar huis te gaan met een riksja! Hebben we een chauffeur die echt helemaal door het dolle heen is omdat het regent en constant dolblij "phani, phani" roept (phani = water)! Echt te grappig voor woorden.. Een maal thuis gekomen, waren we uiteraard zeiknat, maar goed gehumeurd!

De afgelopen dagen zijn vrij turbulent geweest op professioneel vlak. Woensdag hadden Nitin en ik ons eerste project binnen gehaald, wij helemaal blij.. Zouden we donderdagochtend alles 'freezen', wil de marketing director van Crytal Mall (waarvoor het event zouden organiseren) alles zelf gaan regelen en is ons voorstel zover teruggedrongen dat we alleen nog maar een band en een paar promo girls hoeven te regelen. Totale opbrengsten voor eventcrafter: 4000 rps(oftewel 80 euro) ipv 60.000 rps (1200 euro)! Bovendien begint de marketing director te bazelen dat ie niet zoveel vertrouwen heeft in onze baas en liever alleen met ons verder wil! Toen we het onze baas vertelden, was ie natuurlijk helemaal over de rooie, omdat eigenlijk al onze ideeen gepikt waren en dat die kerel het lef had om ons een baan aan te bieden.. Nu werken we weer aan aan ander voorstel om Diwali te vieren in Gaurav Towers(een andere mall) van 1 tot 10 november. Mijn baas stelt de laatste dagen ook weer doodleuk voor om ook 's avonds te werken, maar ik heb hem proberen duidelijk te maken dat ik daar niet echt van gediend ben.. Maar op zijn beurt probeert hij mij weer duidelijk te maken dat hij daar weer niet van gediend is, dus daar komen we nog niet helemaal uit! Zaterdag was het Gandhi's verjaardag een nationale feestdag.. Vanwege een miscommunicatie heb ik ook op deze nationale feestdag gewerkt, terwijl ik eigenlijk vrij was (beetje jammer dat niemand mij dat verteld had). Volgens mij heb ik een beetje een bedrijfscultuurshock, maar Nitin wist me te vertellen dat ik naar India ben gegaan om cultuurshocken te overwinnen (het zal wel)! Maar gelukkig wordt het altijd weer zondag: relaxdag!

Ik mis jullie en tot snel x Lau

• 03 Oktober 2004 - 19:40

Thuisbasis:

ha laura! we zijn er weer als eerste bij om een reactie op jouw nieuwe verhaal te geven! Sta maar goed je mannetje bij die baas van jou. Wij zijn nog steeds je logboek aan het bij houden, jammer van de foto's.. maargoed dat komt nog wel! Heel veel succes daar, wij missen jou ook! Veel kusjes ons

• 04 Oktober 2004 - 06:08

Margriet:

Hey Laura,

Phani, phani, ik ben net naar mijn werk gefiets en zeiknat geregend! Maar gelukkig hebben we een bruin kleurtje van het zwembad gister :-) Tot vanavond bij het eten?

Liefs,
    Marg

• 04 Oktober 2004 - 08:41

Marit:

Hi Lau,
    lekker gerelaxed gisteren eindelijk? K*t van de foto´s! Maar hoe voel je je voor de rest? Wel leuke mensen daar? Hoop´t! Ik ga nu weer even verder met mijn scriptie maar mail je later op de dag even.

Liefs en x

• 04 Oktober 2004 - 09:20

Sarita:

Hai Lau,

Goed om even van je te horen.
    Ik ben blij dat je het naar je zin hebt en leuke mensen hebt ontmoet. Is het ook leuk daar in huis?
    Ik mis jou ook, xxx S

• 04 Oktober 2004 - 12:37

Lisenka:

he lau,
    inderdaad niet slecht he, india!Gelukkig heb ik een echte regenbui nog niet over me heengehad..... En wees niet getreurd, ik moest ook werken op zaterdag!!! tot snel, x lies

• 04 Oktober 2004 - 17:42

Chris En Annemieke:

Hoi Laura,

Hier weer een berichtje uit Hoogblokland. Wel jammer van de foto's want we zijn natuurlijk ondertussen wel nieuwsgierig geworden. Zo te lezen heb je het goed naar je zin in India, behalve die regenbui dan, maar het gaat daar allemaal wel een stuk relaxter dan bij ons.

Groetjes.

• 04 Oktober 2004 - 20:38

Isabelle:

Hey, leuk weer eeen berichtje!

En fijn om te weten dat beter goed gejat dan slecht bedacht een internationaal gebruik is... balen zeg van je project! Ben erg benieuwd hoe de avondwerksituate met je baas gaat aflopen...

Groetje Isa

• 06 Oktober 2004 - 12:21

Ilse:

Hee Lau!

Dat kinkt goed zeg: zondag relaxdag! Dan kan je zelfs een indiaas regenbui(tje) wel aan! Klinkt alsof je het goed naar je zin hebt! O, en die cultuurshock kom je vast wel te boven!!

Liefs Ilse!

• 06 Oktober 2004 - 15:40

Lisenka:

he lau, goed man dat van die fiets kopen! ik ben lekker 'lazy' en heb een scooter gehuurd.... maar ja, in een stad van 6 miljoen kan ik ook niet zomaar naar mijn werk fietsen....
    x, lies

• 10 Oktober 2004 - 12:40

Horac:

Werken op een feestdag. Gewoon zeggen dat je dat deed omdat je hart voor de zaak had. Is je salaris nou eigenlijk een beetje genoeg?

• 10 Oktober 2004 - 17:18

Eindhoven:

heeey lau, ben benieuwd hoe de situaties op het werk er nu allemaal voor staan, dommage van de fotos, maar je zal er nog wel genoeg gaan maken :) dikke zoen van sharon en ook van hans en maria!

• 11 Oktober 2004 - 15:13

Marit:

hey Lau, wat is ook al weer jouw emailadres...lauravdboom@?Weet het echt niet meer...Liefs,Marit

• 16 Oktober 2004 - 07:05

Sarita:

Hai Lautje

Lang niets meer van je gehoord.
    Gaat alles goed daar?
    Hier is alles goed, niet veel bijzonders. Hoop snel van je te horen.

kus S

• 16 Oktober 2004 - 10:17

Oma En Toon:

wij hebben je site gevonden. heel veel groetjes en kusjes van Toon en oma