Ho, ho, ho merry christmas!
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
23 December 2004 | India, Jaipur
Ik wens jullie allemaal een fijne kerst & een fantastisch 2005!
x Laura
x Laura
23 December 2004 - 09:55
Meyke:
Lieve Lau, ik wens jou ook ontzettend fijne feestdagen en een geweldig 2005 toe! x -
23 December 2004 - 10:32
Marit:
Bon Noël, merry Christmas, Fijne Kerstdagen em natuurlijk een spetterend Oudjaar en een perfect 2005, Lau! -
23 December 2004 - 10:36
Marit Again:
En Lau,ik zie nog maar 2 foto's...kan je er meer opzetten?
Hugs -
23 December 2004 - 14:47
Yuri:
jij ook natuurlijk in de desert,ook namens inez en odette.ben nu ff in Holland vlieg de 28e weer terug.Dus nu een dikke kus uit Holland(brrrrr) -
23 December 2004 - 19:31
Marco:
He lautje,
Jij ook een te gekke kerst en een spetterend nieuw jaar gewenst uit het koude nederland.
Have fun in de woestijn!
X Marco -
24 December 2004 - 10:42
Sarita:
Hai Moppie,
Heb je kadootje ontvangen.
Ben erg nieuwsgierig wat er in zit maar mag het pas morgen openmaken. Wat lief van je! Heel erg bedankt. Liefs Sarita. (ik bel je morgen als ik het heb opengemaakt). Jij ook hele fijne dagen. Fijn idee dat ik volgende week alweer kan denken dat je dit jaar (2005)weer thuis komt, dan lijkt het minder lang. Kus Sarita -
24 December 2004 - 16:56
Isabelle:
Hey Lau,
Wens je ook in 2005 nog heel veel plezier in India! Fijne feestdagen!!! Hoe wordt de kerst en jaarwisseling daar gevierd?
Groetjes Isa -
26 December 2004 - 12:42
Ilse:
He Lautje!
Jij natuurlijk ook hele fijne feestdagen en een heel mooi, gelukkig en geweldig 2005!!
Dikke kus Stephan & Ilse!