Dagelijks leven
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
24 September 2004 | India, Jaipur
Hai!
Ondertussen alweer een weekje in Jaipur. Het bevalt me hier erg goed moet ik zeggen. Erg veel leuke trainees en feestjes. Het werk is nog erg chaotisch. Ik heb (nog) geen kantoor, dus zo nu en dan belt mijn baas me op voor een meeting. Voor de rest werk ik thuis, maar tot nu is alles wat ik heb gedaan voor niets geweest. Want de baas is nogal wispelturig wat zijn plannen betreft. Maar de meeste trainees hebben het zo gehad in de eerste 2 weken (geruststelling). Ik ben nog niet echt togekomen aan sightseeen, maar ik heb wel al gezien dat er veel mooie dingen te zien zijn. Heb ookal een paar leuke fotootjes, die ik nog steeds niet kan laten zien (heb nog geen andere computer tot mijn beschikking). Ik hoop dat jullie je nieuwsgierigheid nog ff kunnen bedwingen tot het kantoor klaar is en de foto's online kan zetten. Tot snel,
x Lau
x Lau
24 September 2004 - 06:26
Marit:
Hi Lau, nieuwsgierigheid valt bijna niet meer te bedwingen :) Wat doe je nu zoal de hele dag precies? Qua werk en plezier? Ben benieuwd! ik ben aan het verhuizen en met scriptie bezig en het regent van ´s-ochtends tot ´s-avonds, bah! Ik mail je nog! x -
24 September 2004 - 09:57
Lisenka:
he meissie,
leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt!!! krijg er zelf nog meer zin in door je verhalen! Ik ben druk de laatste dingen aan het regelen, je kent het wel....! Veel plezier!
lisenka -
24 September 2004 - 19:01
Yuri:
goed bezig! ach ja weer een uit costa rica.dikke kus -
24 September 2004 - 21:26
Tineke Reintjes:
Hé Miss Three,take it easy werken kun je nog een leven lang geniet eerst van je nieuwe omgeving. Heel veel succes. Ciao Tineke -
25 September 2004 - 08:28
Sarita:
He Moppie,
Fijn dat het goed met je gaat. Ben erg benieuwd naar je foto's.
Ben blij dat het goed met je gaat. Zou nu zo graag ff met je kletsen onder het genot met een van een cappucino....maar ja.
Dikke kus xxxxxxxxx -
25 September 2004 - 18:58
Barry:
Toch ook wel ontzettend benieuwd naar foto's laura.Ik zou van ongeduld al bekan zelf ne pc opsturen :) Alles is daar toch wel op zijn pootjes aan het komen precies.Ben ik blij om.Tot later.x